Tjänster

Totalrenovering

En totalrenovering är ett omfattande arbete som kräver stor omsorg och yrkeskunnande. Ibland är det till och med mer omfattande än att bygga upp ett hus från grunden. Det gamla husets stil och karaktär är något som ofta ska bevaras, men i en modern och funktionell tappning. Samtidigt ska du som kund kunna få dina drömmars boende.

Nedgånget eller ny stil

Det händer tyvärr att hus tillåts förfalla till den grad att en totalrenovering är det enda som kan rädda det. Då kan arbetet bli omfattande, eftersom många delar av huset också skadats av tidens tand. Det kan också hända att huset är en relik från förr, utan den design och de moderna, tidsenliga tekniska lösningar som krävs för ett modernt boende. Även i det fallet är en totalrenovering den lösning som fungerar bäst. Huset blir som nytt och i ett enda slag och karaktären kan ändras till en mer inbjudande och modern sådan.

Total renovering

Vad som ingår i en totalrenovering kan vara svårt att säga på rak arm. Det kan behövas en hel del underarbete i vissa fall, medan grunden för förändring är bättre än i andra. Genom att anlita oss får du en partner som vet vad som krävs, och som inte går några genvägar för att få till en snygg yta. Vi arbetar alltid från grunden, och färdigställer renoveringen utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Genomgång

En totalrenovering innebär en genomgripande upprustning av ett hem. Ibland krävs en totalrenovering både på utsidan och på insidan av huset. Vilka delar det än gäller, kan vi på Allerskog & Krantz få det nedgångna huset som nytt igen. Vi går gärna igenom hela huset med dig, för att ge förslag på vad som behöver göras och vilka lösningar som är realiserbara och vilka material som kan vara att föredra. Då använder vi givetvis dina förslag och dina tankar på hur huset ska se ut när det är färdigställt som utgångspunkt för de förslag vi kommer med.

Moderna metoder

En brygga betyder så mycket, både sommar som vinter. När vi fått uppdraget att bygga hus ute i skärgården, har vi också ofta fått glädjen att skapa strandnära byggnationer och bryggor till våra kunder. Det har givit oss bred erfarenhet och kunskap om de byggtekniska lösningar som krävs för att bryggan ska bli så funktionell, vacker och hållbar som möjligt.

Moderna metoder

Byggnadstekniken utvecklas ständigt. Alla renoveringar som vi utför sker med moderna tekniker och moderna material, även om lösningarna och designen i sig är klassisk. Om det behövs unika lösningar för huset bygger vi allt på plats. Vår kompetens inom finsnickeri gör att ingenting behöver vara av standardformat, om det inte passar in i miljön eller i den tänkta designen. Det ger frihet att skapa ett unikt boende som håller i längden.

 

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.

Läs mer »