Danderyd

Totalentreprenader och nybyggnationer i Danderyd

 

Danderyd

Allerskog & Krantz utför totalentreprenader och nybyggnationer i Danderyd. Oavsett om ditt projekt är stort eller litet är vi redo att hjälpa till!

Totalentreprenader

Danderyd präglas av både stadsmiljö och natursköna rekreationsområden. I Danderyds vackra skärgårdsmiljö finns många gamla grosshandlarvillor. De var tidigare sommarhus till välbeställda stadsbor.

Idag är det vanligt att anlita en byggnadsfirma som Allerskog & Krantz för att renovera denna typ av villor och andra vackra gamla hus genom totalentreprenad.

För att det ska lyckas krävs god planering. Vi är en byggfirma som genomfört många totalentreprenader av äldre byggnader. Vi vet vad som krävs för att bevara den gamla härliga karaktären samtidigt som bostaden får alla de moderna bekvämligheter som du önskar.

Om du själv vill styra arbetet i detalj kan vi som alternativ till våra totalentreprenader i Danderyd även erbjuda utförandeentreprenad.

Ifall du vill anlita en byggfirma för totalentreprenader i Danderyd men ändå vill ha inflytande över vissa detaljer kan vi även leverera så kallad styrd totalentreprenad. Då ansvarar vi för att leverera den totala funktionen för ditt projekt i Danderyd, förutom de delar som du själv vill bestämma över.

Nybyggnationer

Precis som på andra håll i Stockholm byggs det mycket nytt i Danderyd. På sina håll ersätts gamla villor med nybyggnationer av flerfamiljshus. Allerskog & Krantz har lång erfarenhet av nybyggnationer i Danderyd med omnejd.

I Danderyds äldre villakvarter finns det många stora tomter som går att stycka. På den nya tomten går det att bygga nytt hus. Vissa väljer att bygga ett arkitektritat hus i Danderyd medan andra väljer nyckelfärdigt. Oavsett vilket alternativ du väljer kan Allerskog & Krantz genomföra din nybyggnation. Vi anser att det är viktigt att anlita en firma för nybyggnationer som har den kunskap som krävs för att göra ett kvalitetsarbete från grunden.

I Danderyd och Danderyds skärgård finns det många sjötomter. Här är det många som väljer att bygga en fin brygga till båten. Förutom att fungera som båtplats är bryggan utmärkt att bada ifrån eller för att duka upp till fest – det blir nästan som en extra matsal utomhus!

Det också många som väljer att bygga gästhus på tomten till sin skärgårdsvilla. Släkt och vänner får då lätt plats och slipper trängas inne i huset.

Allerskog & Krantz i Danderyd

Allerskog & Krantz genomför nybyggnationer och totalentreprenader i hela Danderyd. Denna kommun ligger i den nordöstra delen av Stockholm, tillika det sydöstra hörnet av Uppland. Här bor 33 000 invånare. Området består av både tätbebyggda områden, grönområden och skärgård. Danderyds bebyggelse består mest av villor men det finns även mindre områden med flerfamiljshus.

Alleskog & Krantz täcker hela Danderyds kommun:

  • Danderyd
  • Enebyberg
  • Djursholm
  • Stocksund