Lidingö

Totalentreprenader och nybyggnationer i Lidingö

 

Lidingö

Vi på Allerskog & Krantz arbetar med totalentreprenader och nybyggnationer i hela Lidingö kommun. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera, har ett stort eller litet projekt, är vi redo att hjälpa till!

Totalentreprenader

Lidingö kommun är den mest lättillgängliga delen av Stockholms skärgård. Lidingö är en tätbebyggd kommun. Därför är det naturligt att många av de totalentreprenader i Lidingö som vi utför är i form av renoveringar av äldre villor men även flerfamiljshus.

Många väljer att anlita en byggfirma med gott rykte som Allerskog & Krantz för att garantera att totalentreprenaden blir bra.

Vi vet att det krävs god planering för att en totalentreprenad ska lyckas. Allerskog & Krantz har genomfört många totalentreprenader av äldre hus och flerfamiljshus.

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att den gamla byggnadens karaktär ska bevaras på rätt sätt utan att göra avkall på alla moderna bekvämligheter. Vi har ett gott nätverk av duktiga hantverkare som gör att kvaliteten på våra utförda totalentreprenader i Lidingö blir perfekt. God kunskap är särskilt viktigt för badrumsrenoveringar och kök.

Om du vill kan du själv styra arbetet i detalj. Då utför vi något som kallas för utförandeentreprenad för ditt projekt i Lidingö. Ifall du vill att vi som byggfirma håller i alla trådar och ansvarar för husets funktion men om du själv vill bestämma om vissa detaljer genomför vi styrd totalentreprenad istället.

Nybyggnationer

Befolkningstätheten i Lidingö kommun är mer än 1 500 personer per kvadratkilometer, vilket gör det till en av Sveriges mest tätbebyggda kommuner. Trots att det är så pass tätbebyggt genomförs det en hel del nybyggnationer i Lidingö.

En del vill ha arkitektritat hus medan andra föredrar en nyckelfärdig lösning. Allerskog & Krantz genomför din nybyggnation oavsett önskemål.

Om du tänker bygga nytt på Lidingö är det viktigt att anlita en byggfirma som känner till alla de regler som gäller för privatpersoner. Det finns hus som ligger intill vattnet i Lidingö. Många väljer att bygga till en brygga eller ett båthus. Då är det bäst att anlita en byggfirma med expertis för den typen av nybyggnationer i Lidingö. Idag byggs många nya flerfamiljshus nere vid vattnet vid Värtan. Allerskog & Krantz har erfarenhet av alla typer av nybyggnationer.

Allerskog & Krantz i Lidingö

Allerskog & Krantz genomför alla typer av totalentreprenader och nybyggnationer i Lidingö. Denna skärgårdskommun ligger i landskapet Uppland men hör till Stockholms län. Lidingö ingår i Storstockholm. Det bor nästan 48 000 personer i Lidingö kommun. Majoriteten av invånarna bor på själva ön Lidingö. I kommunen ingår flera ögrupper som hör till Stockholms innerskärgård, bland annat Fjäderholmarna, Svanholmen och Duvholmen. På de yttre öarna är det mer glesbebyggt. Där består bebyggelsen till stor del av villor och gårdar. Lidingö är känd för att vara en välmående kommun.

Allerskog & Krantz utför nybyggnationer och totalentreprenader i hela Lidingö kommun:

  • Lidingö
  • Sticklinge udde
  • Brevik