Sundbyberg

Totalentreprenader och nybyggnationer i Sundbyberg

 

Sundbyberg

Allerskog & Krantz utför nybyggnationer och totalentreprenader i Sundbyberg. Vi hjälper dig med ditt projekt oavsett storlek!

Totalentreprenader

Sundbyberg är en tätbefolkad kommun som präglas av flerbostadshus. Samtidigt finns det en hel del villor i området. Större delen av dessa är gamla och bär på ett kulturhistoriskt arv. I Sundbyberg finns snickarglädjeshus, 1920-talsklassicistiska hus, nationalromantiska byggnader, jugendvillor och vissa modernistiska villor.

Av dem som bor i eget hus i Sundbyberg är det många som renoverar. Om du ska renovera din villa i Sundbyberg är det viktigt att du väljer en byggfirma som utför arbetet med omsorg. Vi på Allerskog & Krantz har gott om erfarenhet från totalentreprenader i känsliga miljöer. Vi vet hur man bäst bevarar värdet av det gamla samtidigt som plats bereds åt det moderna hemmets bekvämligheter.

Ifall du själv vill ta kontrollen över renoveringen av din villa i Sundbyberg kan vi utföra arbetet som utförandeentreprenad. Du kan även ta hand om vissa detaljer själv medan vi håller i tyglarna för hela projektet. I sådana fall genomför vi projektet som styrd totalentreprenad.

Nybyggnationer

Trots att det redan finns mycket bebyggelse i Sundbyberg pågår en hel del nybyggnationer i kommunen. Sundbyberg är en del av en ständigt växande storstadsregion och det är attraktivt att bygga här.

Det byggs bland annat flera flerbostadshus i centrala Sundbyberg, Rissne, Hallonbergen och Ursvik. Vissa av projekten handlar om förtätning av flerbostadshus, andra handlar om helt nya projekt. I Sundbyberg pågår även flera nybyggnationer av lokaler för butiker och restauranger. Nu för tiden är det inte sällan denna typ av lokaler inrättas i markplanet för bostadshus i Sundbyberg.

Även om det inte är lika vanligt finns det trots allt även vissa nybyggnationer av villor och radhus i Sundbyberg.

Allerskog & Krantz i Sundbyberg

Vi på Allerskog & Krantz utför totalentreprenader och nybyggnationer i hela Sundbyberg med omnejd. Sundbyberg är Sveriges till ytan minsta kommun och går under namnet ”Sumpan” i dagligt tal. Det är en gemytlig och populär stadsdel som har en känsla av att vara en liten stad i staden. Här bor drygt 51 000 invånare och med sina drygt 5 800 invånare per kvadratkilometer är det Sveriges mest tätbebyggda kommun – mer tätbefolkat än Stockholm! Goda kommunikationer till centrala Stockholm gör Sundbyberg till en attraktiv kommun att bo i.

Allerskog & Krantz täcker hela Sundbybergs kommun:

  • Hallonbergen
  • Centrala Sundbyberg
  • Lilla Alby
  • Rissne
  • Brotorp, Järvastaden
  • Duvbo
  • Lilla Ursvik
  • Stora Ursvik