Sundbyberg

Sundbyberg – Totalentreprenader & nybyggnationer

Sundbyberg är Sveriges till ytan minsta kommun och går under namnet Sumpan i dagligt tal. En gemytlig och populär stadsdel som har en känsla av att vara en liten stad i staden. Centrumet består av en gata som är kantad av både butikskedjor och mindre lokala företagare. Goda kommunikationer till centrala Stockholm gör det till en attraktiv kommun att bo i. Stockholm Central kan nås både med pendeltåg och tunnelbana.

Kommunen ligger i Uppland men hör till Stockholms län. Hela kommunen räknas som tätort och hör till tätorten Stockholm. Den har gräns i söder, väster och norr mot Stockholms kommun, i norr även mot Sollentuna och i öster mot Solna. I Sundbybergs kommun bor strax under 50 000 invånare. Med sina 5 700 invånare per kvadratkilometer är den Sveriges mest tätbebyggda kommun. Man skulle kanske kunna tro att det skulle vara Sundbyberg som är kommunens centralort men kommunkontoret ligger i Hallonbergen.

Eftersom att Sundbyberg är en del av en ständigt växande storstadsregion byggs det hela tiden i kommunen. En del byggen har med infrastruktur att göra som kommunen ansvarar för. Andra är kanske kontorslokaler eller privata hus som byggs. I området finns både villor och flerfamiljshus. Trots att kommunen är så tätbebyggd växer det upp nya bostadsområden. Till exempel Stora Ursvik med 900 bostäder och en förskola som byggs. Bostäderna kommer att bli både nya hyresrätter och bostadsrätter.

Av de som bor i eget hus i Sundbyberg är det många som renoverar. Välj byggare med omsorg inför din renovering. Det är viktigt att byggfirman har kunskap om inte bara att kunna bygga rakt, riktigt och snyggt utan också om alla regler och lagar som gäller. Speciellt om du ska renovera ett badrum måste det följa vissa regler. Det samma gäller för om-, till- och nybyggnader. Om du väljer en byggfirma som har kunskap om konsumententreprenad så har de rätt kunskap om dina rättigheter som privat konsument.

Allerskog & Krantz är verksamma inom totalentreprenader & nybyggnationer i Sundbyberg.