Värmdö

Totalentreprenader och nybyggnationer i Värmdö

 

Värmdö

Allerskog & Krantz utför nybyggnationer och totalentreprenader i Värmdö med omnejd. Vi jobbar med både stora och små projekt och lyssnar alltid på dina behov.

Totalentreprenader

Värmdö är en härlig skärgårdskommun. Oavsett var du befinner dig är det aldrig långt till vattnet. Det finns ett rikt utbud av äldre hus i Värmdö kommun. Följaktligen är behovet av renoveringsarbeten också stort. Om du vill renovera din gamla skärgårdsvilla bör du anlita en byggfirma som har erfarenhet av denna typ av jobb.

De flesta av kommunens invånare bor i eller i närheten av centralorten Gustavsberg. Där fanns en gång i tiden en anrik porslinsfabrik. Numera inrymmer den gamla fabriken ett kulturhus och byggnaderna i området vittnar om fabrikens storhetstid. Här har många av våra mest älskade porslinsföremål tillverkats, till exempel servisen Berså som blev så populär på andrahandsmarknaden att Berså åter började tillverkas 2005. Än idag bär kommunens vapen bilden av de två karaktäristiska skorstenarna från porslinsfabriken.

De gamla byggnaderna som en gång i tiden tillhörde fabriken och dess arbetare bär idag med sig kulturarvet från den tiden. Många som bor där väljer att renovera sina bostäder så att de kan få en modern standard. Samtidigt är det viktigt att bevara det gamla och genuina. Denna typ av totalentreprenader bör utföras av en byggfirma med erfarenhet. Allerskog & Krantz är redo att hjälpa till när du vill renovera din bostad eller byggnad i Värmdö.

Nybyggnationer

Det byggs också många nybyggnationer i Gustavsberg, men även på annat håll i Värmdö. För den som vill bygga sitt nya hus från grunden är det bra att anlita en byggfirma som erbjuder totalentreprenader. Det gör Allerskog & Krantz. Vi känner till alla regler som finns runt att bygga hus åt privatpersoner såväl som åt företag.

I Värmdö kommun är det vanligt med nybyggnationer av sjöbodar, bryggor eller kanske en ny bastu. Miljön i Värmdö är vacker och den inspirerar verkligen till att skapa sin egen lilla idyll.

Oavsett vad du har för idéer leder vi gärna projektet från början till slut. Detta gäller oavsett om det handlar om en nybyggnation eller renovering. Ifall du själv vill behålla full kontroll över planeringen och organisationen genomför vi gärna projektet som utförandeentreprenad. Det går även bra att låta oss ansvara för projektets funktion medan du tar hand om utvalda delar. Då handlar det om styrd totalentreprenad.

Allerskog & Krantz i Värmdö

Allerskog & Krantz genomför nybyggnationer och totalentreprenader i hela Värmdö kommun. Värmdö är en skärgårdskommun som upptar en stor del av den södra delen av Stockholms skärgård. Större delen av kommunen ligger i landskapet Uppland men en liten del hör till Södermanland. Av kommunens storlek på 2 981 kvadratkilometer är endast knappt 15 procent land. Resten är alltså vatten, vilket illustrerar väl att det rör sig om en skärgårdskommun. Följaktligen är det en glesbebyggd kommun: Värmdö har knappt 101 invånare per kvadratkilometer.

Allerskog & Krantz täcker hela Värmdö kommun:

  • Värmdö
  • Gustavsberg
  • Ingarö
  • Nämdö
  • Runmarö
  • Sandhamn