Vaxholm

Totalentreprenader och nybyggnationer i Vaxholm

 

Vaxholm

Allerskog & Krantz utför nybyggnationer och totalentreprenader i Vaxholm med omnejd. Vi hjälper dig med ditt projekt oavsett om det är stort eller litet.

Totalentreprenader

Vaxholm är en riktig skärgårdskommun och består av 70 öar, varav 57 är bebodda. Det finns många anrika och viktiga byggnader och miljöer i Vaxholm. Stora delar av kommunen går under benämningen riksintresse för kulturmiljövården. Följaktligen är det många byggnader som är K-märkta. Dessutom finns det ett antal byggnadsminnen, bland annat villa Akleja, Edholma kvarn och villa Ottarsberg.

Om du tänkt renovera eller bygga ut är det viktigt att ta hänsyn till skyddet av kulturmiljöer. Vi på Allerskog & Krantz har lång erfarenhet av att utföra totalentreprenader av olika slag i Vaxholm och på andra orter. Vi vet hur viktigt det är att bevara det gamla samtidigt som bostaden kan utrustas med alla moderna bekvämligheter.

När du anlitar oss är det smidigt att utforma projektet som totalentreprenad. Då tar vi hand om all planering såväl som allt det praktiska. Ifall du känner att du hellre vill ta hand om planeringsarbetet själv för ditt projekt i Vaxholm kan vi genomföra arbetet genom utförandeentreprenad.

Vi kan även komma överens om att vi ansvarar för att leverera den totala funktionen medan du får bestämma över vissa önskade delar av projektet. Då kallar vi det för styrd totalentreprenad.

Nybyggnationer

Det pågår en hel del nybyggnationer i Vaxholm. På Rindö som nås via en vägfärja byggs många nya bostadshus ute på den östra sidan mot Furusundsleden. Det är mest flerfamiljshus med bostadsrätter som byggs men även en del radhus. Området är mycket naturskönt med fantastisk utsikt över farleden med alla fartyg som passerar dagligen.

Det finns gott om vattentomter i Vaxholm. En del som har fritidshus vid vattnet vill bygga bastu eller en ny brygga. Då är det ett smart val att anlita en pålitlig byggfirma som Allerskog & Krantz för att utföra arbetet.

Allerskog & Krantz i Vaxholm

Allerskog & Krantz genomför totalentreprenader och nybyggnationer i hela Vaxholm. Samhället Vaxholm har växt fram runt kastellet som anlades redan på 1500-talet. Fortet skulle hjälpa till att försvara Sveriges gränser mot det ständiga hotet från öster. I kommunen bor drygt 12 000 invånare. Vaxholm är inte särskilt tätbefolkat med sina 112 invånare per kvadratkilometer. De flesta av Vaxholms invånare bor i centralorten men en del bor också på någon av de många öar som tillhör kommunen. Under sommarmånaderna är Vaxholm en populär plats då många har fritidshus här. Vaxholm är en del av Roslagen och det ligger i landskapet Uppland.

Allerskog & Krantz utför arbeten i hela Vaxholms kommun:

  • Centralorten Vaxholm
  • Skarpö
  • Rindö
  • Tynningö
  • Ramsö
  • Karlsudd
  • Resarö
  • Stegesund
  • Kullö