Tjänster

Tjänster

Välkommen till Allerskog & Krantz, den kompletta byggmästaren som erbjuder högkvalitativa tjänster. Vi erbjuder bred kompetens, stort kunnande och äkta engagemang inom en rad olika byggområden. Oavsett om du vill genomföra en renovering, nybyggnation eller tillbyggnad är vi på Allerskog & Krantz en partner att lita på.

Nybyggnation

Alltfler väljer att förverkliga drömmen om att bygga ett eget hus. Ett sådant projekt är stort och komplext och här behövs en mängd olika kompetenser för att drömmen om det nya huset ska bli sann. Om du söker det lilla extra för din byggnation, är det till Allerskog & Krantz du ska vända dig. Vi har det kunnande och engagemang som krävs för att skapa livsmiljöer som uppfyller de högsta krav, både vad gäller design och kvalitet.

Renovering

Både gamla och nya hus behöver ett lyft då och då. Ibland räcker det med att göra om ett badrum, eller renovera köket. I vissa fall behöver ett hus en omfattande totalrenovering för att uppfylla de krav och önskemål som husägaren har. Oavsett i vilken omfattning en renovering ska ske, kan vi på Allerskog & Krantz bidra med den kompetens och expertis som behövs för att förnyelsen ska bli funktionell och hållbar.

Tillbyggnader

En av våra specialiteter är tillbyggnader. När vi startade vår verksamhet för över trettio år sedan, var det just tillbyggnader vi fokuserade på. Den kompetensen har vi tagit till vara på, finslipat och utvecklat med åren, med nya material och mindre miljöpåverkan. Vi kan tillbyggnader, oavsett om det gäller ett gammalt hus, eller ett mer modernt hus.

Bryggor

En brygga betyder så mycket, både sommar som vinter. När vi fått uppdraget att bygga hus ute i skärgården, har vi också ofta fått glädjen att skapa strandnära byggnationer och bryggor till våra kunder. Det har givit oss bred erfarenhet och kunskap om de byggtekniska lösningar och de miljöaspekter som krävs för att bryggan ska bli så funktionell och hållbar som möjligt.

Brygghus och gästhus

Med en gäststuga eller ett mysigt brygghus på tomten, blir det roligt att ta emot vänner och bekanta. Särskilt användbart och älskat blir den lilla stugan med smarta och platsbyggda lösningar, i en arkitektur som går i samklang med huvudbyggnad och den omgivande naturen. Även det lilla huset behöver en gedigen grund på och ska byggas med omsorg.

Garage

Det är bekvämt och enkelt med ett väl fungerande garage. Ett garage kan nyttjas till mycket mer än enbart förvaring av bilen. Med rätt planering kan såväl hobbyverkstaden som alla trädgårdsredskap få plats. Med vår kunskap inom garagebyggnationer, kan du enkelt skapa ett garage utifrån dina önskemål och behov, som samtidigt går i harmoni med hus och tomt.

Hjälp hela vägen

Vi på Allerskog & Krantz har över trettio års erfarenhet av stora som små tillbyggnationer och nybyggnationer. Oavsett om du har tagit hjälp av en arkitekt eller inte, kan vi hjälpa dig med ditt byggprojekt, från början till slut. Vi står för engagemang, kunnande och pålitlighet, och tar emot kunder från hela Stockholmsområdet. Vi bygger inte bara ett hus, vi bygger för framtiden!

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.

Läs mer »