Referensprojekt

Referensprojekt

I över trettio år har vi på Allerskog & Krantz hjälpt hus- och lägenhetsinnehavare, liksom företag, att förverkliga sina drömmar. Vissa projekt har varit omfattande, andra mindre. Vi är stolta över att ha medverkat till så många renoveringar, nybyggnationer, tillbyggnader och komplementbyggnader i Stockholmsområdet.

Unika lösningar

Ingen byggnation är den andra lik. Ibland bygger vi från grunden, men lika ofta renoverar vi eller bygger till redan existerande hus. Vart och ett av våra byggprojekt är unikt i sitt slag, och slutresultatet är alltid lika viktigt. Ibland krävs det platsbyggda lösningar, eller helt nya grepp för att skapa den miljö som eftersträvas. Med gedigen kunskap och stort engagemang kan det mesta lösas, oavsett om målet är att skapa en helt ny och modern miljö med stor rymd i harmoni med naturen, eller ett klassiskt hem som för tankarna till förr.

Många år

Under de över trettio år som vi funnits i branschen har vi färdigställt en mängd hus till kunder i Stockholmsområdet. Vi har följt utvecklingen inom byggnadsteknik genom alla dessa år och fått chansen att testa våra kunskaper rent praktiskt många gånger om. Det är svårt att i någon mer detaljerad form återge alla projekt, och alla detaljer i dessa byggnationer. Men en del av dem hittar du här till vänster på vår sida. Det handlar om såväl stora som små projekt, och kunderna är både företag och privatpersoner. Vi hoppas att dessa objekt kan fungera som inspiration till framtida projekt för våra nya kunder. Det mesta går att åstadkomma, med kunskap och engagemang.

Privat

Se ett urval av våra privata referenser

Företag

Se ett urval av våra företagsreferenser

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.

Läs mer »