Företaget

Miljö

Hos Allerskog & Krantz är miljön viktig och den är en del av vår vardag. Det gäller att inte bara tänka miljö i fråga om byggavfall utan också i produktionen.

När det gäller avfall ser vi till att sortera i största möjliga utsträckning. Vi har därför köpt in egna storsäckar i tre olika storlekar och dem kör vi med vår egen lilla lastbil till tipparnas sorteringsanläggningar. Där det är möjligt använder vi naturligtvis containers.

Vi ser alltid till att vi har en relevant arbetsmiljöplan på bygget där vi analyserar risker både med arbetet och de material som ska användas, eller inte användas.

I produktionen har vi använt Ekofiber som isoleringsmaterial sedan 1989. Det är tillverkat av returpapper och är dokumenterat miljövänligt. För lim, härdplast och liknande finns det föreskrifter från Arbetsmiljöverket vad som är olämpligt att använda. Vi har jobbat åt Jernhusen i Kungsbrohuset i drygt två år, de har en stenhård miljöpolicy, som vi lärt oss mycket av.

 

Läs mer om Ekofiber >>

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa. Läs mer »