Företaget

Företaget

Hos Allerskog & Krantz så är vi inte bara stolta över de projekt som vi genom åren har drivit från start till slut, vi ser även ett stort värde i själva arbetsprocessen och den inställning vi har till varje uppdrag som vi tar oss an. Ända sedan starten 1981 så har vi haft som målsättning att leverera högsta kvalitet och då krävs ett gediget nätverk av professionella entreprenörer såväl som kunskap om teknik, redskap och material. Vi har den kompetens som erbjuder ett sunt förhållningssätt till budget, tidsram och resultat. Allerskog & Krantz är ditt val för att arbetet ska flyta på och levereras i enlighet med planering och överenskommelse.

Kompetens som du kan lita på

Hos Allerskog & Krantz så är vi ett team av medarbetare som alla har olika styrkor och erfarenheter. Vår rekrytering sker via ett arbetsprov som säkerställer kvalité och yrkeskompetens hos våra anställda. Vi lägger helt enkelt ribban högt eftersom vi vet att du gör samma sak. Detsamma gäller våra underentreprenörer som vi handplockar och utvecklar solida samarbeten med. Hos oss finner du de bästa inom branschen, detta oavsett om det handlar om elektriska installationer, VVS eller totalrenovering.

Kvalitet och engagemang

Vi tror på kvalitet och på ett personligt engagemang. Vi ser dig och ditt byggprojekt som en helhet där alla bitar måste stämma och passa ihop. Det här betyder att vi lägger stort fokus på en realistisk planering och på ett genomtänkt val av material och arbetsteknik. Dessutom så ser vi till att vi talar samma språk så att du som kund kan förstå varför vi väljer en viss arbetsprocess och varför vi föreslår ett visst material. Resultatet blir något som vi alla kan känna oss nöjda och glada med.

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.

Läs mer »