Tjänster

Nybyggnation

Den som satsar på en nybyggnation av ett hus kommer förmodligen att göra den största investeringen i livet. Många väljer därför att satsa lite extra på att få ett hus som verkligen uppfyller de önskningar och behov som de har på sin bostad. Med rätt byggmästare blir resultatet det önskade – ett vackert och funktionellt hus som håller länge.

Drömhuset

Hur ser ditt drömhus ut? Alla har vi olika behov och önskemål om hur det perfekta huset ska vara. De ekonomiska förutsättningarna, den miljö huset ska byggas i och tomtens beskaffenhet har också stor påverkan vad som är den ultimata lösningen i varje enskilt fall. I vissa fall styrs också möjligheterna av den detaljplan som gäller för området. Det kan handla om begränsningar i höjd, storlek och taklutning. Allt detta måste tas med i planeringen av det hus som ska byggas. Därför är heller inte den ena nybyggnationen den andra lik. Därför kan det vara svårt att hitta ett nyckelhus som lever upp till förväntningarna. Ett arkitektritning anpassat efter alla dessa förutsättningar däremot, kan bli grunden till att få precis det hus om du som blivande husägare drömmer om.

Det ligger i detaljerna

Hur väl ett hus fungerar och hur hållbart det är, beror på hur väl det byggts. Ett hus blir aldrig bättre än den grund det står på. Rätt material, byggteknik och omsorg i byggnadsprocessen borgar för ett stabilt hus utan fel och brister. Varje detalj påverkar slutresultat och helhetsintryck. Därför lägger vi extra omsorg på passform, design och slutfinnish. Ett sådant hus blir ett hus att älska i generationer.

Rätt från början

Den arkitektritade villan har ofta en mängd unika inslag, särskilt utformade för att lösa specifika behov och önskemål. Det skapar också andra förutsättningar för byggnationen, än vad till exempel ett modulhus gör. Här behövs gedigen kompetens och yrkeskunnande, som kan omvandla ritningar till realitet. På Allerskog & Krantz finns all den kompetens som behövs, från grunden till skorstensnocken. Vi bygger arkitektritade nybyggnationer där vi når era och våra egna höga målsättningar.

Förverkliga drömmar

Med oss som partner kan du förverkliga drömmar. Hos oss får du kunnande, engagemang och kvalitet. Vi är experter på att skapa unika miljöer, tillverka platsbyggda lösningar och på att skapa ett funktionellt, vackert och hållbart hem. Vänd dig till oss redan i planeringsstadiet av villan, så kan vi tillsammans skapa det hem du drömmer om. Vi åtar oss nybyggnationer av villor i Stockholm med omnejd och har över trettio års erfarenhet. Vi står för kvalitet, omsorg och engagemang. Läs gärna mer om våra referensobjekt här på sidan, så ser du vad vi kan göra för dig.

 

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.

Läs mer »