Tjänster

Konsumententreprenad

 

Till privatkunder erbjuder vi personlig service samt en snabb och effektiv hantering. Vi kan hjälpa dig som är privatkund med att bygga nytt, bygga om eller på annat sätt förbättra din nuvarande bostad. I vår organisation har vi kompetent och utbildad personal som kan hjälpa dig med varje tjänst du kan behöva få utförd till ditt boende. Tillsammans går vi noga igenom dina krav och önskemål för att komma fram till den bästa lösningen. Det är viktigt för oss att du som konsument är helt nöjd. Att du ska trivas i ditt boende är vårt mål.

Flera tjänster

Du som konsument väljer vilken typ av tjänst du vill att vi ska utföra. Kanske du redan har egna ritningar och anvisningar som vi kan bygga utifrån. Vi tar då på oss rollen som byggherre och ser till att få rätt person på rätt plats. Generalentreprenad passar dig som redan vet vad du vill ha och söker någon som kan utföra dina planer. Det här är en mycket vanlig form av entreprenad till privatpersoner. Vare sig du vill bygga ditt drömhus, bygga nytt garage eller renovera köket kan vi hjälpa dig från start till mål.

Trygghet

För att du som privatperson ska känna dig extra trygg finns särskilda regler att följa vid konsumententreprenad. Självklart har vi rätt utbildning och erfarenhet för att du ska kunna känna dig trygg. Vid konsumententreprenad har du som konsument stöd av konsumenttjänstlagen. Du kommer till oss med dina önskemål och vi ser till att de blir utförda på ett fackmannamässigt sätt. Med vår erfarenhet i ryggen gör vi dig uppmärksam på vad som är möjligt att genomföra och hur det ska utföras på bästa sätt. Efter att vi tillsammans kommit överens om alla villkor tecknar vi ett kontrakt. Under byggets gång ser vi till att du får all information du behöver för att följa hur bygget framskrider. Du kan alltid vända dig till oss med dina frågor och synpunkter.

Bygga hus

Många drömmer om att få bygga sitt eget hus från början. Att kunna få ett hus utformat efter ens egna behov och önskemål. För privatpersoner som vill bygga ett nytt hus kan vi erbjuda både småhusentreprenad och arkitektritad nybyggnation. Vår kunskap guidar dig genom hela processen från ritning till inflyttning.

För dig som väljer att bygga ett nyckelfärdigt småhus har vi självklart kunskap om gällande lagstiftning som är till för att skydda dig som konsument. Genom att använda oss av ABS 09 ser vi till att alla villkor uppfylls så att du som privatperson kan känna dig trygg. Vi hjälper dig att färdigställa ditt nyckelfärdiga småhus. Vill du specialanpassa någonting i ditt nya hus så hjälper vi dig med det. Vi har erfarenhet från att skapa unika miljöer och tillverka platsbyggda lösningar.

Arkitektritad villa

Du som är privatperson och vill bygga en arkitektritad villa kan vända dig till oss. Med en arkitektritad villa kan du anpassa ditt boende så att det helt passar dina behov. Hos Allerskog & Krantz finns den kompetens som behövs för att kunna hjälpa dig igenom hela projektet med nybyggnation. Tillsammans når vi fram till ditt mål.

 

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.

Läs mer »