Företaget

Historik

Allerskog & Krantz AB startades 1981 av Ove Allerskog och Åke Krantz.

 

Under de tio första åren var inriktningen dels ROT-arbeten med AB Gustavsbergs Fabriker som största kund. Dels tillbyggnader och mindre jobb hos privatkunder.

1989 fick vi vår första prestigeorder att uppföra en ”sommarstuga” på 500kvm i sekelskiftesstil, arkitektritad i minsta detalj. Vi har sedan dess fått många uppdrag i den stilen, både nyproduktion och renovering av privatbostäder av väldigt hög kvalitet. Under hela 90-talet jobbade vi med privatkunder i första hand samt en del konferensanläggningar. I början av 90-talet var det extrem lågkonjunktur och vi byggde mest av allt prefabvillor.

2001 fick bolaget ett ben till att stå på, vi inriktade oss på att få företagskunder där vi kunde utnyttja vår erfarenhet från privatmarknaden.

Vi fick då förtroendet att inreda ett punkthus i Solna med gipsmellanväggar, kök , dörrar och övriga snickerier med Einar Matsson som uppdragsgivare via Ebab. Vi har sedan dess haft ungefär lika delar företagskunder och privatkunder. Vår största uppdragsgivare idag är Jernhusen som vi har kontrakt med på Kungsbrohus till slutet av 2010.

Våra värderingar Engagemang, Kompetens och Pålitlighet är grunden till vår framgång.

Referenser

Under de år vi drivit Allerskog & Krantz har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa. Läs mer »